Wyebot – Ga voor een zorgeloos WiFi-netwerk !

Is de oplossing van Wyebot de natte droom van elke netwerkbekeerder? Misschien wel!
Gebruikers melden problemen op het WiFi netwerk, maar als jij ter plaatse komt is het probleem ‘verdwenen’, maar wees gerust, het zal terug opduiken. Het is niet altijd duidelijk wat de reden is waarom gebruikers klagen. Heeft het wel met de WiFi te maken, is de oorzaak niet te zoeken op het bekabeld netwerk?

Om de oorzaak van problemen te duiden, de juiste oplossing te vinden, is Wyebot een onmisbare tool.
Wyebot is de leider in AI-gestuurde Wi-Fi-netwerkbewaking en -automatisering. Met hun 24×7 software- en hardwareoplossing anticipeert men op WiFi-problemen en biedt het geautomatiseerde, proactieve oplossingen om het netwerk te versterken en de downtime drastisch te verminderen. Wyebot’s Wireless Intelligence Platform (WIP) kan IT-medewerkers tot 90% tijd besparen bij het oplossen van WiFi-problemen, het aantal bezoeken op afstand met 80% verminderen en het aantal probleemtickets met meer dan 50% verminderen.

Wyebot is GEEN AP-leverancier en ze zijn vendor agnostisch, dwz dat hun oplossing op elk netwerk werkt, ongeacht van welke leverancier(s) je materiaal is. Ah, én wat als deze oplossing ook nog eens tegelijkertijd het bekabeld netwerk in het oog houdt?

Kom meer te weten over Wyebot tijdens het webinar op 15/09/2022, van 10u. tot 11u.
Ben je benieuwd naar wat Weybot voor jouw netwerk kan betekenen? Schrijf je dan in en neem deel aan het webinar! 
INSCHRIJVING WYEBOT WEBINAR – 15/09/2022