Over ons

The Network Factory werd opgericht in 2007 door een aantal zelfstandige professionals, gespecialiseerd en gecertificeerd in netwerk-software en netwerk-tools.  Het doel dat zij tot op vandaag voorop stellen is het combineren van deze praktijkgerichte kennis om te komen tot een professionele en volledig op-maat vervaardigde oplossing voor het netwerk van de klant.


TNF = VAKMANSCHAP

TNF biedt hands-on vakmanschap in het bouwen van stabiele, toekomstgerichte ICT-netwerken op basis van gerenommeerde leveranciers.  De selectie van leveranciers is op zichzelf al het resultaat van een vakkundig doorgedreven analyse van alle mogelijkheden die hun portfolio biedt.


TNF = KENNIS

Het onvoorwaardelijk geloof in doorgedreven kennis vindt de klant ook terug in de uiteindelijke oplevering.  Bij het uitwerken en opleveren van een netwerk wordt immers elk aspect toegelicht, en wordt het hele traject (pre-sales inclusief) door TNF benaderd als een intensieve opleiding van de er bij betrokken beheerders.

Uiteindelijk moet de klant immers onafhankelijk zijn netwerk kunnen beheren, en niet afhankelijk zijn van een externe partner zoals TNF …  die uiteraard wel ten alle tijd beschikbaar blijft voor verdere assistentie.

En hiermee roeit TNF soms een beetje tegen de stroom in van alles-uit-handen geven aan een MSP of aanverwante.  Kennis is macht …  over je eigen netwerk.


TNF = PRAGMATISCH

Iedere organisatie is specifiek, en elk project uniek. TNF biedt daarom een oplossing die 100% is afgestemd op uw netwerkbehoeftes, nu en in de toekomst. Dit kan zowel op basis van uw huidige netwerk-infrastructuur ofwel op basis van een ‘tabula rasa’. Nieuw is immers niet altijd dé oplossing, maar voortbouwen op voorbijgestreefde infrastructuur ook niet. TNF helpt en begeleidt u bij de analyse en de uiteindelijke keuze.

TNF voert transparantie hoog in het vaandel. Op ieder moment hebt u inzicht in de voortgang van uw project. De projectleider begeleidt het ganse project en kan snel – en in samenspraak met de klant – schakelen.


ONZE TROEVEN

– oplossingsgerichtheid
– wederzijds vertrouwen
– eerlijkheid
– kleinschaligheid
– persoonlijke aanpak
– professionaliteit
– flexibiliteit
– transparantie
– degelijke materialen