Berichten

WiFi Actie Kleuterscholen – Gratis access points!

Gratis access points & Geweldige WiFi-oplossingen voor een leerrijke kleuterschoolomgeving

The Network Factory is een toonaangevende leverancier van geavanceerde WiFi-oplossingen in het onderwijs. We begrijpen als geen ander het belang van een snel, betrouwbaar en veilig draadloos netwerk, vooral in educatieve instellingen zoals kleuterscholen.

Maar we begrijpen nog beter dat dit financieel niet altijd haalbaar is voor kleuterscholen.

Daarom hebben we een aanbod uitgewerkt, specifiek op maat van jouw school. Bedrijven vervangen op regelmatige basis hun WiFi materiaal. Het afgeschreven materiaal bieden we gratis aan. Dus je betaalt niets voor de access points, je betaalt alleen voor de configuratie, beheer en support. Dit maakt dat je jouw school kan uitrusten met professionele WiFi tegen een fractie van de prijs!

In de moderne wereld is technologie een onmisbaar hulpmiddel geworden in het leerproces van jonge kinderen. Of het nu gaat om educatieve apps, interactieve spellen of online leermiddelen, een stabiele internetverbinding is cruciaal om de leerervaring van kleuters te verrijken. Onze WiFi-oplossingen zijn speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van kleuterscholen te voldoen.

Hier zijn enkele voordelen van onze WiFi-oplossingen voor kleuterscholen:
1. Betrouwbaarheid: Onze systemen bieden een robuuste en betrouwbare verbinding, zelfs in drukke omgevingen met veel gebruikers, zoals kleuterscholen.
2. Veiligheid: We begrijpen dat de veiligheid van kinderen de hoogste prioriteit heeft. Onze WiFi-oplossingen zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties om een veilige online omgeving te waarborgen.
3. Eenvoudig beheer: Onze systemen zijn eenvoudig te beheren, zodat uw IT-team en/of The Network Factory de controle behoudt over het netwerk en de toegang tot specifieke inhoud kan regelen.
4. Schaalbaarheid: Of uw kleuterschool nu klein of groot is, onze oplossingen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de groeiende behoeften van uw instelling.

We begrijpen dat kleuterscholen unieke uitdagingen hebben en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw specifieke eisen.

Hoe gaat dit in zijn werkt?
We komen altijd langs om het aanbod in detail voor te stellen, en meer nog, we gaan samen met jou na wat er nodig is om degelijke WiFi in jouw school uit te rollen. Er wordt een meting uitgevoerd en een plan opmaakt. Het uitvoeren van deze studie is volledig gratis
Wil je graag meer info over ons aanbod, stuur een email naar wifi@thenetworkfactory.be en we nemen met jou contact op om verder af te spreken.