B2B | Openbare diensten

The Network Factory (TNF) is een bedrijf dat IT-oplossingen levert voor elke sector. Als zelfstandige, vrij beroep, enz… heb je vermoedelijk al één of andere vorm van wifi in huis, voor eigen gebruik. Meestal is dit een onderdeel bij je installatie, je abonnement, bij je internet provider. Is dit slechte wifi?, nee, als we het hebben over eigen gebruik. Maar de nood om je klanten, bezoekers, wifi aan te bieden wordt steeds groter en groter. En dan voldoet de draadloze service van je internet provider niet meer. Je wil een apart netwerk (SSID) hebben voor je bezoekers en klanten, met een aparte code, gescheiden van je eigen netwerk, je wil voldoende verbindingen kunnen maken zonder dat iedereen begint te klagen over de snelheid? Dan is het nodig om professioneel materiaal te gebruiken.


Het idee dat professioneel materiaal, een degelijk wifi netwerk duur is, wil TNF uit de wereld helpen met de actie “The Best Wifi for €1 Day”.


Met deze actie willen we iedereen de mogelijkheid bieden om een ‘state of the art’ wifi netwerk in huis te hebben, zonder zorgen, altijd beschikbaar en in handen van échte wifi experten én dat voor €1,00 / dag !