Wifi€1

Wat is de eerste vraag die bijna iedereen zicht stelt wanneer hij/zij op restaurant of café gaat, in een hotel komt, in een supermarkt, bij de dokter in de wachtplaats, bij de dierenarts, op school, enz enz enz…. “is er hier wifi” ? In heel veel gevallen is er wifi beschikbaar, en spijtig genoeg in vele situaties niet bruikbaar. De reden? Het materiaal zelf en de configuratie zijn niet professioneel. Een huis-tuin-en-keuken access point dat je om de hoek koopt is niet geschikt om te gebruiken in een professionele omgeving, ongeacht in welke sector, kmo – onderwijs – zelfstandige – vrij beroep – …


The Network Factory (TNF) is een bedrijf dat IT-oplossingen levert in alle sectoren, van zeer klein tot groot. Met onze jarenlange ervaring op het vlak van connectiviteit willen we de drempel naar professionele oplossingen verlagen. Jij probeert je klanten de beste service te leveren, dan willen wij je helpen om de beste draadloze ervaring aan uw klanten aan te bieden. Je probeert als school het beste onderwijs aan te bieden, dan willen wij je helpen om het beste draadloze netwerk op te zetten zodat uw leerlingen en leerkrachten geen hinder ondervinden bij het gebruik van de nieuwste technologieën.


Als wireless expert is uw wifi project bij TNF in goede handen.  Met de “The Best Wifi for €1 Day”, heeft TNF een aanbod uitgewerkt waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om een professioneel draadloos netwerk te hebben en aan te bieden.