ThingsFlow – Meten is weten (= minder betalen)

Dat de energiekosten dit najaar en deze winter de pan gaan uit swingen is een open deur intrappen.

Alle scholen staan de komende maanden voor een meeruitgave die niet te overzien is.

Het binnen de perken proberen houden van de energiekosten wordt een grote uitdaging voor alle onderwijsinstellingen, zeker met het verplicht verluchten van de klaslokalen in het achterhoofd. Daarom is meten zo belangrijk, niet alleen CO2 metingen, maar misschien nog belangrijker wordt het meten van de temperatuur in elk lokaal, op elke moment van de dag (én de nacht). Met de sensoren van ThingsFlow heeft elk device zijn eigen dashboard, maar het is ook mogelijk om een eigen dashboard te maken, om automatisch rapporten aan te maken, enz… die een up tot date overzicht bieden van oa de temperatuur in elk lokaal (of ander deel van het gebouw).

Het onnodig verwarmen van lokalen op specifieke tijdstippen is in een oogopslag zichtbaar. Het uitsparen van nutteloze verwarmingskosten wordt kinderspel. Het uittekenen van een een strak energieplan en het opvolgen en evalueren van dit plan wordt mogelijk dankzij de juiste ‘meet-data’ die de sensoren ter beschikking stellen.
Wil je de energiekost onder controle houden?, neem dan deel aan het webinar op donderdag 22/09/2022 om 14u. In een uurtje word je wegwijs gemaakt in het platform, met live demo, zodat je zelf kan beoordelen of ThingsFlow een meerwaarde voor jouw school is of niet.

Een investering in ThingsFlow betaalt zich zeker dubbel en dik terug in de besparing op de energiekost!  

Spreker: Paul Van der Cruyssen – CEO The Network FactoryData

Donderdag 22/09/2022 om 14.00 uur (tot 15.00 uur) Inschrijven via onderstaande link.
Inschrijven Webinar