Avaya Cloud Office – Breng je communicatie naar de 21° eeuw

De hoofdtaak van The Network Factory is networking en communucatie.

Daarom stellen we u graag Avaya Cloud Office voor, een platform dat verder gaat dan spraak en communicatie, in een wereld waar multimediaal-samenwerken ongekende kansen biedt.
Avaya Cloud Office is gebruiksvriendelijk, rijk aan functies, mobielvriendelijk en staat voor vereenvoudigde communicatie, zodat u zich kan concentreren op onderwijs.

Iedereen in uw organisatie is verbonden met Avaya Cloud Office, één nummer doet het allemaal: bellen, online vergaderen en multimediaberichten komen allemaal naar dat éne nummer – gemakkelijk te beheren, gemakkelijk te bedienen en gemakkelijk te zien in één oogopslag. En je weet altijd wat er aan de hand is, zelfs als je niet kan opnemen, via directe meldingen voor spraak/fax en berichten via e-mail in de Avaya Cloud Office-app.

Avaya Cloud Office geeft jou – en al je personeel – de controle over hun communicatie en levert een uniforme ervaring die intuïtief te gebruiken is en toegankelijk vanaf een telefoon, een browser of elk mobiel apparaat. Met één enkele interface, kun je chatten met collega’s, bellen en gebeld worden, plannen van en deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met schermdeling en video. Bestanden delen, taakbeheer en virtuele teamruimten helpen iedereen up-to-date te blijven.
 
Als al deze mogelijkheden beheren veel werk lijken, maak je dan geen zorgen: daar zorgen wij voor, voor jou. Deze cloudoplossing van Avaya maakt het je gemakkelijk. De service wordt automatisch bijgewerkt en beveiligd met de nieuwste releases – je hoeft geen vinger uit te steken.
En dankzij de flexibiliteit van Avaya Cloud Office is het eenvoudig om op elk moment lijnen uit te breiden en toe te voegen.

Spraak is niet langer de enige manier – of zelfs de beste manier – om in contact te blijven.
In plaats daarvan kan chat / Instant Messaging (IM) vaak een interactie zijn die de basis is voor een sessie voor het delen van audio, video of inhoud. De realiteit is, uw personeel verwacht meer – ze willen een naadloze en intuïtieve communicatie die past bij hoe ze werken, in plaats van de manier waarop zij werken te veranderen. Ze blijven in contact op het apparaat van hun keuze, terwijl ze zich verplaatsen de hele dag door.

Daarnaast heeft Avaya Cloud Office 200+ Out of the box integraties aan boord! Het integreren van opvolgingssystemen, alarmcentrales, enz… vormt geen probleem.

Ontdek Avaya Cloud Office tijdens één van onze webinars. Op een uurtje loodsen we jou door de mogelijkheden.

Spreker: Paul Van der Cruyssen – CEO The Network Factory

Data
Donderdag 22/09/2022 om 15.30 uur
Inschrijven via onderstaande link.


Inschrijven Webinar