Winactie WK Wielrennen

Sinds 1 mei 2021 hebben we nieuwe medewerkster Ine De Landsheer aan boord van ons TNF-team en dat willen we samen met jullie vieren! Hiervoor hebben wij een WINACTIE georganiseerd en jij, als klant, neemt automatisch en gratis deel. Aan onze VIP-tafel op het WK wielrennen hebben we nog 3 plaatsen vrij, en jij kan als winnend bedrijf van onze actie zo 1 plaatsje bemachtigen.


Wat houdt zo een zitje aan onze tafel in?

Je neemt plaats aan onze privétafel voor een bijzondere beleving op culinair en sportief vlak. Een culinaire ervaring, in aanwezigheid van een bekende verrassings-chef en tal van oud-wielrenners op slechts honderden meters van de finishlijn.

In de speciale VIP-kijkzone zie je maar liefst 8 passages van het peloton. En om de dag helemaal compleet te maken hebben we nog gratis toegang tot de expo 100Y WK!


Ben jij erbij op 26 september?

Als klant neem je automatisch deel aan onze WINACTIE. Van 1 mei tot en met 31 augustus 2021 worden al jouw aankopen bij ons bijgehouden. De bedrijven die in onze TOP 3 van hoogste aankoopbedrag zitten winnen een plaatsje aan onze VIP-tafel. Alle winnaars worden ten laatste op 15 september 2021 bekendgemaakt.

(Lees verder op deze pagina onze algemene voorwaarden)

Algemene voorwaarden

Deelname is gratis – De automatische deelname is voor bestaande en voor nieuwe klanten – Iedere klant kan maximaal één ticket van de winactie winnen – De looptijd van de winactie staat in de beschrijving van onze actie – De winnaars van de actie moeten minstens 18 jaar oud zijn – De trekking van de winnaars geschiedt volgens de regels beschreven in de actie – TNF kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, de actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt – De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen – Winnaars dienen uiterlijk 2 weken na het bekend maken van de winnaars te reageren, anders wordt er door TNF een nieuwe winnaar gekozen – De persoonsgegevens die in het kader van de winactie wordt verkregen, worden alleen gebruikt voor de desbetreffende actie (en zijn verbintenissen) en worden niet verstrekt aan derden – Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen uitgesloten worden van deelname – Voor vragen en/of klachten kan u contact opnemen met onze CEO – Paul Van der Cruyssen via +32 2 310 66 44 of per e-mail via: paul@thenetworkfactory.be. Je ontvangt binnen 7 dagen na de ontvangstbevestiging  telefonisch of via e-mail een reactie.