TNFRuckusClub – Belangrijke info – mrt 2020


COVID-19 beinvloedt ook onze werking

Als trouwe Commscope/Ruckus klant maakt u deel uit van de TNFRuckusClub. Een platform waarbij we onze Commscope/Ruckus klanten wensen te informeren en informatie willen delen.
Door de algemene beperkingen mbt de Covid-19 pandemie moeten we echter enkele geplande initiatieven tijdelijk on hold zetten, zo ook onze TNFRuckusClub-dag. Deze hadden wij graag gehouden eind April maar we zien ons nu genoodzaakt om deze uit te stellen tot een latere nog te bepalen datum.
We willen jullie echter niet laten wachten op belangrijke informatie en hebben daarom besloten om in deze nieuwsbrief reeds de aankondiging te doen van ons TNFExtended aanbod.


 
Ruckus Security Advisory:
ZoneDirector and Unleashed
Unauthenticated Remote Code Execution and Other Vulnerabilities

Commscope/Ruckus stuurde eerder deze week een 2de verwittiging naar alle klanten met een Zonedirector of Unleashed materiaal.

“U ontvangt deze e-mail omdat uit onze gegevens blijkt dat u mogelijk apparatuur bezit die onderhevig is aan de beveiligingslekken die zijn geïdentificeerd in de Security Advisory die oorspronkelijk op 24 december 2019 is gepubliceerd.
Om uw netwerk te beschermen, is het sterk aanbevolen dat u het advies, dat  hier beschikbaar, door te nemen en de nodige actie onderneemt om deze vermoede kwetsbaarheid te beperken.”

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan contact op The Network Factory  zodat wij u kunnen helpen waar nodig.Wij helpen U uw Wifi netwerk te onderhouden:
Zoals u van ons gewoon bent staan wij niet te zwaaien met soms dure support contracten waar u als klant niets aan heeft.
Echter stellen wij vast dat de meeste van onze Commscope/Ruckus klanten sinds de installatie van hun wifinetwerk geen onderhoud of (soms essentiële) updates meer gedaan hebben.**
Toch blijkt uit bovenstaand artikel dat dit soms wel nodig is en heel soms noodzakelijk is.

The Network Factory wil u hierbij helpen en heeft daarom een supportcontract opgesteld dat er moet voor zorgen dat uw wifi omgeving steeds operationeel is en de nodige updates en onderhoud krijgt.

U kan alle details en info terugvinden via deze link

Wat dit voor uw omgeving moet kosten en hoe we dit allemaal gaan opzetten kan u navragen door deze mail te versturen.
Wij nemen dat snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf zullen wij het niet nalaten om u te contacteren om te peilen naar uw interesse in ons aanbod.


** niet van toepassing voor de TNF Wifi1€ klanten – zij genieten reeds van deze voordelen binnen hun overeenkomst