COVID-19 update

Beste klant,

Het is wat het is, Corona overheerst het nieuws en is dichterbij dan we dachten. Onze eerste focus is nu de gezondheid en de levenskwaliteit van onze medewerkers en klanten.

We hebben alle vertrouwen in de maatregelen die de overheid met kennis van zaken genomen heeft. Nu is het aan ons allen om deze zo goed mogelijk op te volgen en de impact op onze business op te vangen.

Wat betekenen de overheidsmaatregelen concreet voor onze dienstverlening ?

1. TNF Team
Onze medewerkers gaan onverminderd voort om je te ondersteunen en blijven bereikbaar zoals je van ons gewend bent. Onze medewerkers hebben alle middelen ter beschikking om jou, ook wanneer zij telewerken, op de juiste manier te kunnen bedienen. Telewerken was al sterk ingeburgerd bij TNF. In de huidige situtatie waren er dus geen ingrijpende wijzigingen nodig in onze manier van werken.

2. TNF Toewijding
We voorzien diverse communicatiekanalen om vanop afstand met elkaar in contact te blijven. Dit kan telefonisch, via mail maar ook via video conference calls.

3. TNF News
Je kan erop rekenen dat we de actualiteit op de voet volgen en je blijven informeren hoe TNF dit vertaalt in de dagelijkse dienstverlening.

We wensen je samen met iedereen van TNF veel moed in deze lastige tijden en vooral een goede gezondheid voor jezelf en iedereen in jouw buurt.

Het TNF-team.