Closing the Communication Gap – september 2020

Nieuwsbrief voor het Onderwijs


Het is weer zover, een nieuw schooljaar is weer gestart aan maar voor vele, om niet te zeggen alle schoolorganisaties, een start met vele vragen. Het Corona Virus is een belangrijke factor geworden in het plannen, organiseren en ondersteunen van ons dagelijks onderwijs.
Nieuwe digitale leervormen, online lesgeven, beperkt aantal leerlingen in lokalen en allemaal binnen hun eigen bubbel.
Onze minister van onderwijs heeft een aantal initiatieven genomen rond versnelde digitalisering in scholen met inzamelingen van laptops maar staat u ook stil bij het (draadloos)netwerk op uw school? Kan dit de toevloed van bijkomende toestellen wel aan.
Veiligheid op en rond de school is een brandend thema, maar hoe kunnen we die veiligheid opvolgen?school
Hoe gaan gezinnen om met meer thuisgebruikers (leerlingen krijgen online les, ouders werken van thuis en plots werkt de wifi niet meer naar behoren…Allemaal vragen waar The Network Factory degelijke oplossingen kan bieden: we informeren u graag kort hierover in deze nieuwsbrief.


Gratis PoE voor uw Ruckus access points !
U bent op zoek naar een degelijk wifi netwerk voor uw school maar de extra kosten om uw wifi netwerk op eenvoudige wijze te kunnen implementeren passen niet in het budget dan hebben wij volgende aanbieding:

Bij aankoop van 1 tot 4 nieuwe Commscope/Ruckus access points ontvangt u gratis één PoE injector per access point.

Bij aankoop vanaf 4 access points heett u de keuze tussen gratis PoE injectoren of een gratis HPE PoE switch* met voldoende PoE poorten voor de aangekochte access points. (* The Network Factory bepaald in overleg met de klant welke switch voorzien wordt)

Actie geldig bij: bestelling vóór 31 oktober 2020  1 bestelling per klant !
Vraag hier nu je offerte of afspraak aan: YES, ik wil een offerte


Pelco – camera systeem
Pelco begrijpt dat er verschillende uitdagingen zijn op het gebied van beveiligingstoepassingen waar beheerders in het onderwijs mee te maken hebben. Daarom bieden we u toonaangevende camera’s die forensische beelden van hoge kwaliteit leveren, videomanagementsystemen die taken automatiseren voor een beter beheer van incidenten, eenvoudige integratie met derden voor toegangscontrole om snel te kunnen reageren op indringers, en analyses om bedreigingen nauwkeurig te detecteren, te classificeren en te reageren op bedreigingen.
Of het nu gaat over bescherming van studenten, personeel en materiaal; misdaad en pesten verminderen; Risicobeperking en onderzoek naar incidenten of het creëren van een positieve leeromgeving:
Er zijn wel meerdere redenen om te investeren in een degelijk camera systeem.
Vraag snel info of een bezoek van onze account manager via sales@thenetworkfactory.beBen je thuis die slechte wifi ook beu?
Door de Covid-19 lockdown zijn we massaal thuis beginnen werken, onze kinderen krijgen online les.
Met soms ergerlijke gevolgen:
Internetverbindingen zijn erg traag, belangrijke online meetings zijn slecht verstaanbaar of worden onderbroken, …
Als zoon- of dochterlief dan ook nog eens tegelijkertijd les heeft of beslist een film online te bekijken, is het hek helemaal van de dam.
GSM-operatoren gebruiken vaak ook bij slechte dekking, je wifi om te bellen.
Zoals het er nu naar uit ziet, zal het systeem van thuis werken en thuis les krijgen nog een tijd doorgaan, zoniet de regel worden.
In heel wat gezinnen maakt men gebruik van de standaard ingebouwde wifi van Telenet of Proximus, waarmee je met een 5-tal devices probleemloos emails kan versturen, online documenten kan raadplegen… enz.
Hier en daar wel eens aangevuld met een wifi-extender, wat dikwijls (onbewust) nog meer problemen met zich meebrengt.
Echter zitten we in het modaal gezin, vaak onbewust snel boven deze limiet:
4x laptop elke bewoner, 4x smartphone, 1x werk-smartphone, 3x tablet, 2x Smart TV,…
Ontdek ons aanbod