Breng uw communicatie naar de 21° eeuw

Jouw hoofdtaak is onderwijs, die van The Network Factory is networking en communicatie.
Daarom stellen we graag Avaya Cloud Office voor, een platform dat verder gaat dan spraak en communicatie, in een wereld waar multimediaal-samenwerken ongekende kansen biedt.
Avaya Cloud Office is gebruiksvriendelijk, rijk aan functies, mobielvriendelijk en staat voor vereenvoudigde communicatie, zodat u zich kan concentreren op onderwijs.

Iedereen in uw school is verbonden met Avaya Cloud Office, één nummer doet het allemaal: bellen, online vergaderen en multimediaberichten komen allemaal naar dat éne nummer – gemakkelijk te beheren, gemakkelijk te bedienen en gemakkelijk te zien in één oogopslag. En je weet altijd wat er aan de hand is, zelfs als je niet kan opnemen, via directe meldingen voor spraak/fax en berichten via e-mail in de Avaya Cloud Office-app.

Avaya Cloud Office geeft jou – en al je docenten, leerkrachten en personeel – de controle over hun communicatie en levert een uniforme ervaring die intuïtief te gebruiken is en toegankelijk vanaf een telefoon, een browser of elk mobiel apparaat. Met één enkele interface, kun je chatten met collega’s, bellen en gebeld worden, plannen van en deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met schermdeling en video. Bestanden delen, taakbeheer en virtuele teamruimten helpen iedereen up-to-date te blijven.

Als al deze mogelijkheden beheren veel werk lijken, maak je dan geen zorgen: daar zorgen wij voor, voor jou. Deze cloudoplossing van Avaya maakt het je gemakkelijk. De service wordt automatisch bijgewerkt en beveiligd met de nieuwste releases – je hoeft geen vinger uit te steken.
En dankzij de flexibiliteit van Avaya Cloud Office is het eenvoudig om op elk moment lijnen uit te breiden en toe te voegen.

Spraak is niet langer de enige manier – of zelfs de beste manier – om in contact te blijven.
In plaats daarvan kan chat / Instant Messaging (IM) vaak een interactie zijn die de basis is voor een sessie voor het delen van audio, video of inhoud. De realiteit is, uw lerarenkorps en het personeel verwacht meer – ze willen een naadloze en intuïtieve communicatie die past bij hoe ze werken, in plaats van de manier waarop zij werken te veranderen. Ze blijven in contact op het apparaat van hun keuze, terwijl ze zich verplaatsen de hele dag door.

Ontdek de mogelijkheden van Avaya Cloud Office tijdens één van onze webinars. Op een uurtje loodsen we jou door de mogelijkheiden, mét live demo!

Data
donderdag 25/02/21, 10u.00 en 14u.00
Inschrijven via onderstaande link.
Inschrijven Webinar