Awingu = mobiel werken, zonder VPN!​

Als ICT afdeling sta je voor veel uitdagingen als het gaat om veilig werken, op elk moment, vanop elk toestel, vanop elke locatie. Het is een uitdaging voor iedereen, ongeacht in welke sector.

Thuis- en mobiel werk gaat niet verdwijnen. Naast de voordelen zijn er ook een hoop risico’s. Zeker voor organisaties en bedrijven waarbij de werknemers niet over een high-end laptop of pc beschikken, of wanneer externen toegang moeten kijgen tot specifieke data of programma’s vanop een toestel dat niet tot het bedrijfsnetwerk behoort.

Met Awingu krijg je een integrale browser-gebaseerde werkruimte waarmee iedereen uiterst veilig én gecontroleerd toegang krijgt tot al de (nodige) bedrijfsbestanden, applicaties en desktops. Dat van op elk apparaat en met iedere browser.

Niet onbelangrijk is het financiële plaatje. IT-afdelingen zijn gebonden aan krappe budgetten en hebben moeite om hun personeel binnen de beschikbare budgetten te mobiliseren. Awingu profiteert van uw investeringen en heeft een TCO die tot 40% goedkoper is dan concurrerende oplossingen.

Wil je de mogelijkheden en voordelen van Awingu ontdekken, schrijf je dan in voor het webinar op donderdag 29/09/2022 (van 10u.-11u.). In dit webinar gaan we dieper in op de mogelijkheden van Awingu, met uiteraard een demo zodat je kan inschatten of deze oplossing een meerwaarde kan betekenen voor jouw bedrijf/instelling/voorziening.

Sprekers: Paul Van der Cruyssen – CEO The Network Factory
Dennis Van Haute – VP Sales Home Markets @ Awingu
INSCHRIJVING AWINGU WEBINAR – 29/09/2022